divendres, 26 d’octubre del 2007

DUATLÓ D'ENTRENAMENT A LA SEGARRA

El proper diumenge 18 de novembre, el CERVERA TRIATLÓ, organitzem per 3er any consecutiu, la Duatló d'entrenament d'Estaràs.
Estaràs, situat a 10km de Cervera en direcció Sant Ramon, és un dels paratges més verds de la nostra comarca.
Aprofitem així tota la xarxa de camins del municipi, per dissenyar uns circuits que ben segur, no deixaran indiferent a ningú.
Pel que fa als circuits, al tractar-se d'una duatló, comprendrà les disciplines i distàncies d'aquest esport:
* Un 1er segment de cursa a peu, amb 2 voltes a 1 circuit de 4km aprox., completant un total de 8km. El tipus de circuit serà de muntanya, pel que el desnivell està assegurat.
* Un 2on segment de BTT, amb 2 voltes a 1 circuit de 17km aprox., completant un total de 34km. El tipus de circuit serà de muntanya, amb camins i corriols transitables al 100%.
* Un 3er segment de cursa a peu, amb 1 volta a 1 circuit de 4km aprox. Serà 1 volta al mateix circuit que el 1er segment.
En principi l'hora prevista de sortida serà a les 10:00h.
Tothom qui es vulgui apuntar, ens ho hauria de fer saber, enviant un e-mail a dvendrell@pccervera.org, o deixant un missatge al foro de www.pccervera.org, tema Inscripcions Duatló d'Estaràs, amb nom i cognoms, i club.
El tema de les inscripcions, és per fer un càlcul pels avituallaments. En principi la inscripció serà gratuita.

dijous, 18 d’octubre del 2007

"PÀJARA" MENTAL

La veritat......

Últimament estic d'una "vagueria" absoluta en lo que es refereix als escrits del blog.
Passen els dies, s'acumulen les idees i cròniques al meu cap, però això no es tradueix en escritura..... i senyors, com tots sabem molt bé, si l'objetiu del meu blog, es publicar les meves vivències, per a que tothom qui vulgui, les pugui llegir i entendre..... no anem bé, ja que s'hi ho he de fer amb tothom, a cop de telèfon, ja puc plegar, jeje.

Conyes a part, i resumint el que han estat setembre i octubre en aspectes esportius:

*9 de Setembre: TRIATLÓ SPRINT DEL PRAT DE LLOBREGAT. Màxima afluència de corredors del club, amb un total de 8, i tot gràcies a la despedida del nostre estimat amic, Jordi.
Individualment destacar l'estrena triatlètica del Joan, David i Jordi. Com a club, destacar que vam ser l'equip més regular, i sobretot l'equip més vistós.


Foto de grup amb el crack Luís Enrique

*16 de setembre: I TROFEU INVERCONS. La PC Cervera vàrem organitzar el I Trofeu Invercons de ciclisme, reservat a les categories ELITE i SUB23. Gran participació, amb un centenar de corredors catalans, aragonesos i del País Basc.


Sortida Gran Premi INVERCONS

*30 de setembre: TRANSBESSONS. 72 km de BTT amb 1700m de desnivell. Uns 200 participants i un circuit força exigent. Vam participar el S.Bernet, D.Majà i jo mateix. El competitiu S.Bernet va acabar força endavant i D.Majà i jo, vam fer els 72km de sofriment, tots 2 junts, tot i que la bèstia d'Estaràs, i és que úlimament s'ha guanyat aquest apodo sobradament, va arribar bastant més sencer que jo.


Aguantant la roda de la bèstia

*5 d'octubre: Entrenament cursa de muntanya de Sanaüja. Entrenament de reconeixement i posta a punt de cara a la propera cursa de muntanya de 21km a Sanaüja, el 21 d'octubre. Circuit espectacular i força dur. El meu genoll esquerre, a partir del km 12, va dir prou i em va fer arribar força tocat. Conclusió: descans i el dia 21, seré un espectador més.


Trotant per la muntanya

*13 d'octubre: TRANSISCAR. 58 km de BTT amb 900m de desnivell. Uns 250 participants en el circuit llar. Vam participar S.Bernet, D.Majà, P.Majà i jo mateix. Circuit més aviat plà, amb "repetxos" curts. Al km 40 l'organització havia preparat un tram cronometrat de 2,2km, primer baixant uns 700m i acabant amb 1500m de pujada.
Després de 58km, en la general S.Bernet va acabar amb una impressionant 6ª posició, amb 2h39'54''. D. vendrell i D.Majà vam concloure el 56 i 57 respectivament, amb 3h10'47'', tot i com en la Transbessons, la bèstia d'Estaràs va arribar un punt per sobre meu, esperant-me en alguns "repetxos". P.Majà va finalitzar el 155, amb 3h47'25''.
En el tram cronometrat els resultats van ser: D.Vendrell 8é (6'44''), D.Majà 14é (6'57''), S.Bernet 42é (7'50'') i P.Majà 159é (10'03'').
La veritat és que em va sorprendre el resultat en el tram cronometrat. Això si, vaig anar a "topeee"!!!!!!