dilluns, 14 de gener del 2008

Nou juguetet!!!

Amb el desafortunat accident que va sofrir el meu Garmin edge 205, del qual n'estava molt content, el gran dilema que tenia, era decidir-me per un bon successor.

Molts dubtes entre 2 models:

- El GARMIN ETREX VISTA HCX

- El GARMIN EDGE 605 o 705

La 2ª opció encara no s'està venent. Es veu que la casa GARMIN ha retrassat la seva sortida i es preveu que es vengui cap al març a EUA i a principis de juny a SPAIN.

Al final m'he decidit per la 1ª opció. El "totpoderós" GARMIN VISTA HCX, i l'autodenomino així, perqué amb el poc temps que fa que el tinc, només en puc dir meravelles, i que duriiiiiiii........



La 2ª opció era molt suculenta, ja que combinava el mòdul d'entrenament dels EDGE i la càrrega de mapes amb targeta microSD dels ETREX. Bé, sembla que seran una maravilla.

Però, entre que la paciència no és el meu fort, i que tot producte que surt a mercat, té un període de proves, o sigui que els més impacients fan de "conillets d'índies", m'han fet decidir pel VISTA, i torno a dir, QUE DURIIIII!!!!!!

Unes vacances......................NECESSÀRIES!!

Doncs si, he estat desaparegut de l'òrbita bloggera durant un bon període de temps. I això???? Doncs mira, com qualsevol altra activitat, he necessitat fer un "paro", per carregar les piles i tornar amb més força, a l'estil Ronaldinho!! Bé, ja ho sé que no és el millor exemple!!



Bé, la veritat és que em fotia una mandraaaaaaaaa!!!! amb perdó.....

Però ja torno a ser aquí, amb més ganes que mai!!!

Properament faré un resum-actualització, amb les activitats més destacades des de l'últim escrit, fins a dia d'avui.