dimarts, 5 de juny del 2007

Entrenaments cap de setmana 03/06/07

Un bon cap de setmana d'entrenaments, potenciant sobretot la bicicleta.

Divendres 01/06: Entreno de bici amb el D.Majà. Cervera-Tarroja-El Llor-St.Guim de la Plana-Guissona-Cabanabona-Coscó-Agramunt-4 camins-Cervera.
67 km a una mitja de 27,6km/h.
Hem descobert la nova ruta Cabanabona-Agramunt. Primers quilòmetres de pujada suau i "fàcil" que ens portava a una zona de plà, des d'on es divisava un autèntic mur d'uns 300m per a coronar i baixada plàcida fins a la terra d'en Batis i del Tauró.
Bonica ruta i sobretot molt tranquila.
Pel que fa a l'entreno, el D.Majà ha anat tota la jornada de "Brut RESERVE" i a començat a "afilar los cuchillos" de 4 camins a Cervera. La pujada de la Cardosa i la del cementiri de Cervera, "pelotón en fila de uno", o el que és el mateix, un servidor darrera l'estela del polifacètic home d'Estaràs. Ostres, com vàrem arribar!! Em va fer passar les ganes de fer res més.


Diumenge 03/06: Durant la setmana havíem comentat, tant amb en Batis, com amb l'Oriol, de fer un bon entreno de diumenge al matí. Em passo mitja nit del dissabte trucant-los, però res de res, ningú contesta; ni tansols el David Majà dóna senyals de vida. És que potser algun equip rival ha exterminat a la major part de l'equip???

Decideixo sortir sol; quin remei!! Per sort, la meva estimada Gemma em diu que m'acompanyarà amb el cotxe i que em farà tot un reportatge fotogràfic, que com es pot observar, no té res a envejar respecte als millors fotògrafs del Tour... Bé si, la persona a la que li fan les fotos!!!

El recorregut ens va agradar tant a mi, com a la Gemma.

Cervera-St.Antolí-Talavera-Savallà del Comtat-Segura-Pont d'Albió-Guardialada-Cervera.
57 km a una mitja de 30,4km/h i 980m de desnivell acumulat.


Acoplat als "Profile Design"









Dilluns 04/06: Entreno de sessió doble: Bici + córrer.

Bici: Cervera-St.Antolí-Pallerols-Bellmunt-Sta.Coloma-Les Piles-Conesa-Segura-Vallfogona de Riucorb-Guimerà-La Portella-St.Martí de Maldà-Tàrrega-Cervera

89 km a una mitja de 30,8km/h i 960m de desnivell acumulat.

Déu ni do el vent que vaig patir desde les Piles fins a St.Martí de Maldà. Per cert, era el primer cop que passava per la carretera de Les Piles a Conesa. Són 5 km de carretera estreta. Els 2 primers d'ascensió suau amb corbes i els últims 3 baixada suau bastant recta.

Vaig arribar a Tàrrega amb 31km/h i em va tocar apretar les dents per no empitjorar el registre.

A l'arribar a Cervera, transició cap a córrer. 50' de carrera a un ritme aproximat de 5'00''/km. Les sensacions bastant bones; no anava sobrat, però em sentia prou bé. Segurament el més dur de cara a l'Ironman serà el factor psicològic, sobretot en el tram final de 42km.

Però bé, per això ens hem preparat.

Els Romans entraven al "Coliseum" i pronunciaven de cara al César: "Los que van a morir te saludan".

Els Triatletes Cerverins entrarem al "Boxes" de Niça i pronunciarem de cara als nostres estimats acompanyants: "Els que anem a patir us saludem".

Són èpoques molt diferents, però el més curiós del cas, és que tant al Coliseum de Roma, com al boxes de Niça, més d'un podem acabar arrastrant-nos pel terra.