dilluns, 28 de maig del 2007

Estreno GARMIN

El cap de setmana passat, em va arribar procedent de Gran Bretanya, la meva nova adquisició de l'EBAY: el GARMIN EDGE 205; un ciclocomputador amb GPS perfecte per a entrenaments.
Ja l'he estrenat, tant amb bici com corrent.



El dilluns 28 no el vaig tocar, i el meu entreno va ser aquàtic. Un 2300m de natació amb alguna serieta intercal·lada per allà al mig i algun pique amb l'home "braça" (un "fenomeno" que braçeja a la mateixa velocitat que faig jo les sèries de crol).






El dimarts 29, primer contacte amb el Garmin: 18 km de BTT amb uns 500m de desnivell. Va ser un entreno on vaig estar més pendent de veure totes les pantalles i "filigranes" possibles del GPS i no de la qualitat de l'entreno.



El dimecres 30, al migdia entreno natació: 1800m amb 3 sèries de 250m i l'última a saco (3'37''). El temps és bastant superior al que havia arribat a fer fa 2 anys (3'24''), però hi ha varis factors que em fan ser bastant optimista respecte al nivell de natació.



  • La sèrie d'aquest dimecres la vaig fer amb el crono a la munyeca i cada 50m marcava un parcial en el gir, la qual cosa em feia perdre poc però valuós temps en una sèrie d'aquestes característiques.


  • La sèrie del 2005 la vaig fer a la piscina de Cervera i la d'enguany l'he fet a la de Barcelona, que tinc comprobada que és més lenta.

A la tarda entreno de córrer. 16 km exactes, amb el garmin és clar, amb 1h20', a uns 5min/km. Vaig fer alternances de quilòmetres a 5'30'', alguns a 5' i els més forts a 4'30''. Tot i que vaig tenir agulletes de no sé quan??????, vaig "gaudir" de bastant bones sensacions. Ara bé, l'arribada per la porta falsa de Cervera em va pesar bastant, tot i que em vaig animar al veure dos "beteteros" que pujaven i els tenia a "tiro". Finalment, els va pesar més a ells la pujada de la Porta Falsa i els vaig passar. Al final del dia, uns 460m de desnivell acumulat.


Avui tinc pensat fer un 2000m de natació al migdia, sortir a fer 1h20' de bici carretera a la tarda, amb el garmin incorporat és clar, i després transició a córrer 40'.



Ànims, que ja falta poc per...........................