dijous, 18 d’octubre del 2007

"PÀJARA" MENTAL

La veritat......

Últimament estic d'una "vagueria" absoluta en lo que es refereix als escrits del blog.
Passen els dies, s'acumulen les idees i cròniques al meu cap, però això no es tradueix en escritura..... i senyors, com tots sabem molt bé, si l'objetiu del meu blog, es publicar les meves vivències, per a que tothom qui vulgui, les pugui llegir i entendre..... no anem bé, ja que s'hi ho he de fer amb tothom, a cop de telèfon, ja puc plegar, jeje.

Conyes a part, i resumint el que han estat setembre i octubre en aspectes esportius:

*9 de Setembre: TRIATLÓ SPRINT DEL PRAT DE LLOBREGAT. Màxima afluència de corredors del club, amb un total de 8, i tot gràcies a la despedida del nostre estimat amic, Jordi.
Individualment destacar l'estrena triatlètica del Joan, David i Jordi. Com a club, destacar que vam ser l'equip més regular, i sobretot l'equip més vistós.


Foto de grup amb el crack Luís Enrique

*16 de setembre: I TROFEU INVERCONS. La PC Cervera vàrem organitzar el I Trofeu Invercons de ciclisme, reservat a les categories ELITE i SUB23. Gran participació, amb un centenar de corredors catalans, aragonesos i del País Basc.


Sortida Gran Premi INVERCONS

*30 de setembre: TRANSBESSONS. 72 km de BTT amb 1700m de desnivell. Uns 200 participants i un circuit força exigent. Vam participar el S.Bernet, D.Majà i jo mateix. El competitiu S.Bernet va acabar força endavant i D.Majà i jo, vam fer els 72km de sofriment, tots 2 junts, tot i que la bèstia d'Estaràs, i és que úlimament s'ha guanyat aquest apodo sobradament, va arribar bastant més sencer que jo.


Aguantant la roda de la bèstia

*5 d'octubre: Entrenament cursa de muntanya de Sanaüja. Entrenament de reconeixement i posta a punt de cara a la propera cursa de muntanya de 21km a Sanaüja, el 21 d'octubre. Circuit espectacular i força dur. El meu genoll esquerre, a partir del km 12, va dir prou i em va fer arribar força tocat. Conclusió: descans i el dia 21, seré un espectador més.


Trotant per la muntanya

*13 d'octubre: TRANSISCAR. 58 km de BTT amb 900m de desnivell. Uns 250 participants en el circuit llar. Vam participar S.Bernet, D.Majà, P.Majà i jo mateix. Circuit més aviat plà, amb "repetxos" curts. Al km 40 l'organització havia preparat un tram cronometrat de 2,2km, primer baixant uns 700m i acabant amb 1500m de pujada.
Després de 58km, en la general S.Bernet va acabar amb una impressionant 6ª posició, amb 2h39'54''. D. vendrell i D.Majà vam concloure el 56 i 57 respectivament, amb 3h10'47'', tot i com en la Transbessons, la bèstia d'Estaràs va arribar un punt per sobre meu, esperant-me en alguns "repetxos". P.Majà va finalitzar el 155, amb 3h47'25''.
En el tram cronometrat els resultats van ser: D.Vendrell 8é (6'44''), D.Majà 14é (6'57''), S.Bernet 42é (7'50'') i P.Majà 159é (10'03'').
La veritat és que em va sorprendre el resultat en el tram cronometrat. Això si, vaig anar a "topeee"!!!!!!