dilluns, 18 de juny del 2007

Triatló Olímpica de Salou

Aquest passat diumenge, en Kike, en Batis i un servidor, vàrem anar a disputar la 2ª prova del circuit Tri-Trials, concretament a Salou.
  • 2 voltes de 750m per la natació
  • 5 voltes de 8km pel ciclisme
  • 2 voltes de 5km per la cursa a peu

La participació va ser força alta, amb més de 250 triatletes.

En categoria masculina la prova la va guanyar la super bèstia d'en Xavi Llobet. Dic super bèstia, perqué em va doblar corrent i......................bufffff, sense comentaris!!... i mira que jo anava molt bé!!!

En categoria femenina la prova la va guanyar, i ja s'ho mereixia, la nostra amiga Núria Miró. Una autèntica crack, i això que va córrer el tram de bici sense pedals automàtics.

En Batis, que està que se surt i que si no el parem, encara l'haurem d'anar a animar a Hawai, va cumplir amb el que s'espera d'un triatleta del seu "calibre" i es va classificar en la posició 38, amb un temps final de 2h04'25''. Els seus temps van ser:

• NAT(99é) amb 25'48''
  • BIC(18é) amb 1h01'04''
  • ATL(23é) amb 37'33''

En Kike, que ja comença a afinar amb la natació, potser li falta un pelet amb la bici, però ho recupera tot i més amb el córrer, on està que se surt. Els seus parcials no els sabem ja que es va deixar el xip a casa, però va acabar en la posició 111, amb 2h15'47''.

Finalment, la valoració que trec de la meva participació a Salou, és més que positiva. Vaig acabar molt i molt content. La natació és i serà sempre la meva assignatura pendent, però tampoc estic tan malament i és el que menys em preocupa, a nivell de temps, per a l'Ironman. En aquest segment em preocupen més els factors Medusa i "agobio" post-sortida.

En el segment de ciclisme, vaig fer ús de la "puteria" i en la primera volta, en el moment que em doblaven els 4 primers (Xavi Llobet, David Royo, Santi Pellejero i Albert Parreño), em vaig acoplar a darrera seu i................. "a muerte" !!!! La 1ª volta vaig patir molt i molt, i és que el ritme era brutal!!! En les altres voltes vaig anar afinant i les vaig aguantar força bé. Al final l'última volta, en la que ells ja corrien a peu, la vaig fer amb un del CT Manresa, i déu ni do lo a saco que la vam fer!! El fet d'anar xupant roda dels mega cracks durant 4 voltes, va fer que acabés amb un gran temps en el parcial.

En el segment de cursa a peu, vaig fer un progressiu molt i molt bo. Els primers km no van ser massa bons i suposo que arrossegava un pelet l'esforç de la bici, però a partir del km 4, vaig començar a tenir molt bones sensacions i anava marcant parcials de 4' - 4'10'' el km.

Vaig acabar molt i molt bé, i la veritat, bastant sencer, lo qual em fa agafar molts ànims per l'Ironman. Al final vaig acabar en la posició 80, amb un temps final de 2h11'23''. Els temps parcials van ser:

• NAT (129é) amb 27'19''
  • BIC (11é) amb 1h00'34''
  • ATL (91é) amb 43'30''

Penjo unes quantes fotografies de la triatló. Com sempre, si no hagués estat per l'inestimable col·laboració i ànims de la meva Gemma, no tindríem cap record gràfic d'aquesta prova.