dilluns, 30 de juliol del 2007

Triatló Sprint de Barcelona

Després de l'Ironman de Nice, era hora de descansar. M'he pres 3 setmanes de relativa tranquilitat, amb molt poca activitat esportiva.

Entrant en la 4ª setmana i amb la idea de participar en la última d'agost en la Triatló de Balaguer, em poso les piles, començo a entrenar amb una mica de cara i ulls i per rubricar la setmana del "Retorno del Rei"....... de les caminades eternes, m'inscric a la Triatló Sprint de Barcelona.


800 Inscrits!!!! Mare de déu!! Durant la setmana començo a pensar ja amb "lo" terrible que serà el segment de natació!!

Però.... si em vaig "pulir com si res" la natació de l'Ironman amb 1500 contrincants!! Que serà això?? Pa sucat amb oli!!!

Ja veieu quina forma que te un per automotivar-se.


Formació PEBEVE

Bé, finalment arriba el dia de la prova. La selecció PEBEVE (Penella+Bernaus+Vendrell) anàvem a la capital a "desafiar" al personal triatlètic.
8:00h- Sortida categoria femenina i no federats.
9:15h- Sortida federats masculins, per tant ja estàvem al "barullo".


Impressionant!! Si, el "Pene" treballa amb "xancles".

Potser ha estat un dels millors parcials de natació que he fet desde que faig triatló, i no pas pel temps que he marcat, sinó per les sensacions d'inici a final. He sortit sense por, "a menja-m'ho tot", amb moltes ganes, rebent "mastegots", repartint-ne també i sobretot molt i molt motivat.
Marco un parcial de l'aigua sobre els 13', que es transforma en 14'09'' (posició 143).


Sortint de l'aigua i "vistasso" al crono.

Agafo la bici, surto acoplat a "saco" i veig que a uns 200m tinc un grupet. Ho dóno tot i al final recompensa!! Al final de la 1ª volta m'incorporo al grup i transcorro les següents 2 voltes a roda, aguantant ja que s'anava a "estrebades". Acabo la bici amb 32'12'' (posició 73).

Finalment, el segment "negre". Aquell segment on normalment les coses no em surten com jo volia. Segurament, el segment que tinc més fluix. Però aquell dia m'havia aixecat amb el peu contrari, havia "arrasat" a la meva manera en la natació i portava molt bones sensacions. Perqué no podia ser diferent a lo normal???
Doncs si, resumint aquest segment, va ser una cursa molt i molt bona, començant bastant fort i acabant els últims 1,250 km encara més fort. Bé els vaig fer a tope!!! jeje, arribant molt i molt content. Acabo la cursa a peu amb 16'52'' (posició 77).


A topeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!

Finalment creuo la línia d'arribada en la posició 80 amb un temps de 1h03'13''.

Els meus companys acaben amb unes destacadíssimes posicions, i més tenint en compte que era la 1ª triatló de la temporada per a ells, i en el cas del Bernaus la seva 1ª triatló des de que es dedica al triatló. Chapeau nois!!

Xavier Bernaus: 186é amb 1h08'15''
Xavier Penella: 191é amb 1h08'27''


El Bernaus s'estrena amb èxit


El tauró amb l'aleta totalment desplegada

CONCLUSIONS: Veient el meu rendiment final en l'Ironman i comparant-lo amb el meu rendiment a Barcelona, em sembla que m'apropo més al perfil BUTTERMAN que no pas al IRONMAN, jeje.
Serà qüestió de dedicar-se a la curta distància.

Un petonàs a la Gemma, que sempre m'apoia i m'acompanya a tot arreu. Sense el seu suport tot això no seria possible. Ets un sol!!!