dilluns, 17 de novembre del 2008

Resultats IV Duatló d'entrenament d'Estaràs

Ja ha passat!!!! Aquell dia que tant esperàvem, ja ha quedat enrera!!!




És un dia en el que ens trobem la gent del club i gent que fa temps que no en sabíem res, però que són fidels a Estaràs: els amics de Sanaüja, de Balaguer, els de Valls, els de Castellfollit....... i nous amics de Sabadell, de Tona, .......etc.

Els que ho organitzem, hi posem totes les ganes i la màxima il·lusió, com si d'una competició federada es tractés.

Intentem marcar els circuits, amb el més mínim detall, sense estalviar en fletxes indicadores i cintes,...... intentant que tot surti "perfecte".

Però enguany no havia de ser així!!!!

Ja ens aixecàvem amb una boira espessa que feia dies que no vèiem per aquells paratges. En els últims dies, el sol era el clar dominador.
Doncs no, BOIRA AL CANTO!!!!!! i fred..... molt fred!!!!!!

Però el pitjor estava per venir!!!!

Començàvem amb un circuit de córrer, que creiem, va fer les mil delícies dels participants!!!

I encaràvem la bici (BTT) il·lusionats amb un circuit de desnivells i trialeres divertides!!!!

Ara bé, sobre els km 5 del circuit, ens comencem a trobar les fletxes girades, indicant cap al sentit contrari del circuit correcte!!! Si, si.......... no arrencades, girades amb la més mala llet que us pugueu imaginar!!! Que n'hi ha de DESGRACIATS pel món, perqué l'únic que es mereixen els que els tractem de desgraciats!!!

Es pot mig entendre que gent que no té res a fer, i que són uns perduts de la vida, t'arrenquin una senyal i la tumbin al terra!! PERÒ, quines ments tan retorçades poden arribar a girar les fletxes d'un circuit, i enviar-ho tot a la MER...!!! "amb perdó".

Perdoneu pel desfogament, però quan per causes externes a la "cursa", tot se'n va a "NORRIS", doncs ja em direu!!!! A nivell organitzatiu et pren el més important: la il·lusió i les ganes que tot surti bé.

Bé, després d'aquest discurset, ja us podeu imaginar que els resultats de la duatló, amb la gent que anava per davant perduda per aquí i per allà, són el que menys importa, i no reflecteixen ni molt menys, la classificació que s'hagués donat en situació normal.

Esperem que per edicions posteriors, aquests GAMARUSOS es quedin a casa sense fer res....... que ben segur que és l'únic que saben fer bé!!!


Per cert, ja me n'oblidava:

Moltes gràcies a tots els participants, i gràcies per ser tolerants, tot i la "desgràcia"!!!!

Properament penjaré les fotos de la duatló.

13 comentaris:

HUGOFB ha dit...

BON DIA!

COM ESTEU?

US FELICITO PER LA VOSTRA IMPLICACIÓ I LA BONA ORGANITZACIÓ DE L' ENTRENAMENT DE LA DUATLÓ D' AHIR D' ESTARÀS.

GRÀCIES A TOTS I TOTES PER TOT I FINS BEN AVIAT.

UNA SALUTACIÓ CORDIAL.

Montse ha dit...

Tranquil, David, e que no es va queixar ningu? E que ningú us la va liar? Doncs això diu molt a favor dels participants!!!

Pensa en positiu, una Duatló més sal sac, una colla d'amics nous que heu fet, un pernil més a casa... (Ai, calia dir-ho, que vas guanyar el pernil? jejeje)

D'impresentables n'hi ha sempre i en tot lloc, però el que compta és que ni el fred, ni la boira, ni la mala sombra d'aquests "senyors" per dona-los algun nom, ( i tu que em coneixes saps q penso exactament) han aconseguit deslluir-vos la festa.

Ànims i a la propera!!! Si convé, ja avisem els mossos pq vigilin la nit abans, però estic segura que ens podries dir noms i cognoms... jejeej

Montse ha dit...

Tinc mes fotos, les vols???

Núria ha dit...

Hola David,

Al final no et vaig dir res més perquè no vaig poder venir a Ferran aquest cap de setmana, tenia bastanta feina de la uni...

Quina putada lo de les fletxes, tot i que has de pensar que no va ser culpa de la organització, sinó d'uns "poca-penes" que no tenien res millor a fer que truncar les intencions d'un grup de companys que pretenien passar-s'ho bé gaudint de l'esport i de la natura...
En fi, sé que tot el que pugui dir no suplirà a la ràbia que provoca trobar-te el circuit que vau organitzar amb il·lusió i esforç tot distorsionat per algun graciós...
Tot i així, felicitats per haver guanyat :)

Cuida't,


Núria

Davencu ha dit...

Hugo,

Gràcies per les teves paraules!!

La veritat és que estem molt contents amb la teva participació. Ens agrada i molt que cracks com tu vinguin a córrer al nostre costat.

Per cert, tinguis molt present el que et vaig dir. Al CERVERA-TRIATLÓ hi tindràs sempre les portes obertes!!
Cuida't company!!!

Davencu ha dit...

Montse,

Moltes gràcies per haver-nos ajudat ahir a Estaràs. ja em va dir la Gemma que no vas parar ni un moment!!!

Aquesta és la feina fosca que ningú veu, i que malahuradament poc es valora, però que sense la vostra ajuda, trobades com aquesta no les tiraríem endavant!!!

Petons!!

PD- No vull sentir "plorar" mai més al teu Aragorn!! Amb els temps que va fer, ja tinc l'oferta formal a sobre la taula per fitxar-lo al CERVERA-TRIATLÓ!!!!
Quin tros de bèstia!!!

Davencu ha dit...

Núria,

Llàstima que no puguéssis venir, però ja ho veus..... vam estar distrets.... si més no corregint les senyals!!!

Ens veiem!!!!

davidm ha dit...

Bones,
Jo crec que tot i el tema de les senyals, la duatló va anar molt be i els circuits que vam marcar van agradar força. I tot i que la classificació final potser no es del tot real, tampoc es el mes important, ja que es tractava d'una duatló d'entrenament.
De totes formes ho haurem de tenir en compte de cara a l'any que be.

adéu

Davencu ha dit...

David,

Que la duatló en general va agradar i molt, no en tinc cap dubte!!

I que la classificació, és el de menys, també ho tinc clar!!!

Però fot ràbia que els que anaven merescudament per davant per mèrits propis, perdin tota possibilitat de quedar 1ers per culpa de 4 pocasoltes!!!

Rabern ha dit...

Hola companys del Cervera-Triatló. Sóc el Rafel de Balaguer.
Llegint els comentaris sobre la duatló del diumenge no puc estar-me d'opinar sobre el tema. Veureu: no sé si ho sabeu, però treballo de mestre. Dic això perque els mestres estem acostumats a avaluar les coses que fem tenint com a punt de referència uns objectius a aconseguir. És el nostre cavall de batalla diari. Aixi doncs, si l'esperit de la duatló era per una banda preparar un entrenament específic per a aquesta disciplina esportiva i per una altra gaudir de la bona companyia i bon rotllo entre amics fent allò que tan us agrada, crec que els objectius que pretenieu estan sobradament assolits, cosa que us ha d'omplir d'orgull. Si a més els participants han deixat constància que els circuïts van ser variats i divertits, això ja és la cirereta del pastís. Per la meva part, si voleu la meva humil opinió: a mí que la competició, els minuts i els segons no són el principal tema que em mou a còrrer, us diré que em va agradar molt tot el montatge: els circuïts, els avituallaments, el bon ambient que es va respirar tot el matí, les cares satisfetes i agraïdes de la gent, per tan, realment la vostra feina ha valgut la pena i molt. Ànims i l'any que ve a tornar-hi, si no ho feu segur que haureu de donar moltes explicacions per què els amics trobaran a faltar "LA DUATLÓ D'ENTRENAMENT D'ESTARÀS"
Rabern.

maneltlon ha dit...

Salutacions desde Sabadell

Per mi va ser la primera duatló que he fet, no la puc comparar,però estic content de que sigui aquesta la primera! a més amb aquets entrebancs serà més fàcil recordar-la en el temps i amb una bona anècdota per explicar.

Vaig quedar impresionat del nivell dels participants, jo venia pensant que sería com un partit de costellada... i que errat que anava! Això sí, per la propera ja vindré enrenat!

Enhorabona a tots els organitzadors.

Davencu ha dit...

Rabern,

Sempre amb les paraules justes i adequades!! Si senyor!!!

Per cert, no entrenes mai el córrer, i tot just et treiem uns minutets ridículs!!! Llàstima dels genolls, que si no.....

Salut cosí!!!

Davencu ha dit...

Nelo,

Esperem que no sigui la última, i per l'edició de l'any vinent ja contem amb tu.

A més, si vas entrant al blog, veuràs que de tant en tant organitzem altres cosetes, i com a Estaràs, estem oberts a la gent que coneixem.

Salut Sabadellenc!!!