dijous, 12 de març del 2009

Aquest diumenge... VI Duatló de la Segarra

Doncs si, ja la tenim aquí!!!!

Aquest diumenge 15 de març, la Penya Ciclista Cervera, amb el suport i col·laboració de l'Ajuntament de Sant Guim de Freixenet, organitzem la VI Duatló de la Segarra, a la població de Sant Guim de Freixenet.



Enguany, hem canviat la zona de sortida i boxes, ubicant-la davant del nou pavelló poliesportiu de la població. El boxes estarà situat al pati de les escoles que hi ha just davant del pavelló, guanyant així en espai, i deixant enrera els problemes que teniem en anys anteriors.

El circuit de cursa a peu també l'hem modificat. Enguany, amb un circuit circular de 2,8km, creiem que serà molt més entretigut i que agradarà en general a tota la parròquia duatleta.
Això si, ha guanyat en duresa, ja que si el primer quilometre i mig, tendeix a baixar, un cop arribem al poble de Sant Domí, el camí s'enfila amunt fins a Sant Guim, amb rampes curtes però dures. Segur que no deixarà indiferent a ningú, i més quan vegin que en el primer segment hi han de donar 2 voltes, i en el 3er, una.

El segment de bici és el de cada any.

A dia d'avui la llista d'inscrits està sobre el centenar, per tant, tindrem menys inscripció que l'any passat. D'entre els inscrits, destacar:

  • Roger Roca (Roca Running Tri Igualada). Líder del Rànquing estatal de Duatló, guanyador de la V Duatló de la Segarra, 5é classificat a la Marató de Barcelona i 1er Català, entre moltes altres victòries importants.
  • Xavier Torrades (Reus Ploms). Campió de Catalunya de Duatló 2009, guanyador de la IV Duatló de la Segarra, així com moltes altres duatlons del Circuit Català.
  • Melcior Mauri (CN Vic-Etb). Ex-ciclista professional. Campió de la Vuelta a España 1991
  • Montserrat Cinca (Reus Ploms). Guanyadora del Duatló de la Segarra, en les edicions del 2004, 2006 i 2008, a part de moltes altres duatlons de Catalunya.
Destacar també, l'Arnau Bellapart, l'Hector Colom, en Dani Bayes, en Francesc Guim, en Joaquim Jordi Soler, i com no, la gran esperança local, en Sergi Rodríguez, que segur que ens donarà una gran alegria.

Més info a : www.pccervera.org


2 comentaris:

Montse ha dit...

homeeeeeeeeeeee, per fi actualitzes!!!!
que fem de duatló a duatló, ara??? jejejeje

petooooooooooooooons!!!!!!!!!!!

gemmeta ha dit...

La veritat és que va anar moooolt bé!!!!

Molt bon temps, molt bona organització, molt bona gent,....
en fi.... a vere si l'any vinent surt igual o més bé!!!!

Ptó!!!!!!!!!!!!