dimecres, 29 d’octubre del 2008

Marxa BTT Ermitanyos 08

Una altra marxa a les cames, i aquesta és d'aquelles que costen l'oblidar!!!!!


No entrava pas dins del meu particular calendari "competitiu" i en un principi, el diumenge 26 d'octubre, estava destinat a un entreno de qualitat de cara a la pròxima cita del 2 de novembre, la Cronoescalada Cervera-Sant Guim de Freixenet.

Ara bé, que passa quan el cosí Rafel et truca un dijous 23 d'octubre a les 21:00h ?????

Doncs que "t'enserrona" de mala manera i acabes canviant tots els plans de cap de setmana, per veure't inscrit en la famosa Ermitanyos, una marxa de BTT, amb 87km de recorregut i més de 2400m de desnivell.

Mapa i Altimetria de la marxa Ermitanyos 2008




El tret diferencial d'aquesta marxa, a més de l'espectacularitat i duresa del seu circuit, és el desnivell a véncer per assolir les 3 ermites que composen el recorregut:

  • Ermita de Cèrvoles (km 22,5 i 770m)
  • Ermita de Montalegre (km 49 i 862m)
  • Ermita de Sant Jordi (km 65 i 678m)
Els ermitanyos Cerverins citats per l'ocasió i encapçalats pel guia Noguerenc Rafel, hem estat:


  • Rafel Bernat, "l'amo i senyor", perqué estàvem a casa seva, i en aquelles contrades no se'l pot enganyar. Rei dels adelantaments acústics!!!!!
  • Xavier Bernaus, "el betetero", apodat amb aquest nom pel seu poder i domini sobre la bicicleta betetera. No li vam veure el pél!!!... i no pas per anar per darrera!!
  • David Majà, "el trialer fondós", com a rei de les trialeres més "xungues" i expert en els moments de màxima exigència per quilometratge acumulat.
  • Joan Majà, "el protestant picat", perqué per norma sempre es queixa, tot i gaudir d'un estat de forma mitjà envejable, que explota buscant allò en que "picar-se".
  • Roger Trilla, "la nova incorporació", amb un gran poder demostrat en els descensos i gran solvència quan la carretera s'empina cara amunt.
  • David Vendrell, "l'ànima en pena", fruit de la seva eterna ascensió fins a l'ermita de Sant Jordi.


No entraré en detalls de sensacions viscudes, ja que suposo que us podeu imaginar, que com és habitual en mi, quan supero la barrera del que el meu cos considera LLARGA DISTÀNCIA, les meves cames es revelen deixant-me la força justa per patir i moooolt, però sense parar!! És el que es coneix com a "JODETE CAB........"!!!!

Pel que fa a l'organització... molt bona!!!
  • Avituallaments increïbles, abundants i molt ben escollits.
  • Circuit espectacular, transcorrent per la zona més bonica de la comarca.
  • Trialeres i corriols llarguíssims i emocionants!!!


Després de 7h35' de recórrer per les carreteres, camins, corriols, trialeres, i fons i tot trams d'enduro de la comarca, arribàvem altre cop a Balaguer per gaudir, ara si, i de quina manera, d'un impressionant dinar que ens havia preparat l'estimada Montse, muller del gran Rafel!!!

Per finalitzar, i sense que això soni a repetició, agraïr personalment la paciència de la Gemma i la Montse, ja que si per nosaltres, els "mataos", ja es fa pesat estar 7 o 8h sobre la bici, imagina't elles esperant-nos!!!!!



Res, que no ens les mereixem!!!




Pròxima cita: La CRONO DE SANT GUIM.

7 comentaris:

gemmeta ha dit...

Hola,
la veritat és que van ser moooooltes hores d'espera.... però he de reconèixer que la Montse em va tractar mooooooooooolt bé (esmorzar, bona companyia, pica-pica al migdia...), i vam estar força entretingudes, seguint-vos pels llocs on passàveu!!!.

És d'admirar tot el que arribeu a aguantar!!

PETONÀS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

joan maja ha dit...

Ei mister!! Molt bona cronica per variar i exelents fotografies. Ara de tot, em quedo amb el teu comentari sobre els avituallametns: "increibles, abundants i molt ben escollits" jaja!! ni el naus ni jo ho hauriem pogut descriure millor!!!

Apa, ja estas a tope per dg???

Davencu ha dit...

Gemmeta,

ja teniu el "cel" ben guanyat ja!!!!
Que faríem sense el vostre suport!!!!
D'admirar, és el que arribeu a aguantar vosaltres!!!!

Davencu ha dit...

Jony,

La teva regularitat a l'Ermitanyos si que és increïble!!!
A més, vam tenir una bona rivalitat a la zona de trialeres!!
Em sembla que ho haurem de deixar amb un empat!!!!

Salut bèstia

gemmeta ha dit...

Per cert,
l'última foto "fuuuuuusió!!!" M'ENCANTA!!!

I, és clar, el Joan, per variar, de cul!!!

Xao!!!!

Davencu ha dit...

I t'extranya Gemmeta???

Ja saps com es posa el Jony davant d'una instantània!!!!!!

Aquest home és molt difícil de caçar!!!! jeje

kek ha dit...

Molt bones curtit!!
Si que va ser dura la pujada a St.Jordi,però va valer la pena només per els torrons i la cocoa bona bona que ens hi esperava!!jajaja!!moltes felicitas per les moltíssimes cròniques que ens fas!(sóc un fidel seguidor)per cert!molt bona la foto de les forces especials segarrenques!ens veiem diumenge a Estaràs!