dilluns, 14 d’abril del 2008

V Duatló de la Segarra

El passat diumenge 16 de març, la Penya Ciclista Cervera vam organitzar la V Duatló de la Segarra a Sant Guim de Freixenet.
Enguany hem assolit la xifra de 170 inscrits, que comparant-ho amb edicions anteriors, està però que molt bé.
Hem tingut una participació de molt nivell, i només cal veure qui ha estat el guanyador de la Duatló: Roger Roca, del Running Igualada, un dels millors maratonians del país; seguit de José Luís Cano, guanyador de l'Ironman d'Austria i Xavier Torrades, guanyador de l'edició de l'any passat.
Però aquest escrit, a part de resumir tot lo positiu d'aquesta edició, és per fer una mica d'autocrítica en detalls que de cara a l'any vinent hem de solucionar:

  • Canviarem la zona del boxes, ja que l'actual, tot i que a nivell d'infraestructura ens va perfecte i queda tot més unit, porta problemes d'espai, quedant uns passadissos molt estrets per al pas del corredors.
  • La zona d'arribada serà única i no s'haurà de vigilar pel pas de corredors que comencen l'últim segment.
  • Els últims 100m fins a l'arc d'arribada, els tancarem totalment, impedint el creuament de qualsevol persona i esperant que no es torni a produir un incident com el d'aquest any.
Tots sabem que una prova d'aquest tipus és molt difícil que et surti a la perfecció, però "incidències" com les d'aquest any ens ajuden, si més no, a prendre nota i intentar solucionar-les de cara a edicions posteriors.

Per finalitzar, només agraïr la participació de tots i cadascun dels corredors, el gran suport que rebem per part de l'Ajuntament de Sant Guim de Freixenet, i la col·laboració de totes les persones que fan que aquesta Duatló, sigui més gran en cada edició.

Ens veiem l'any vinent.

1 comentaris:

glaucka ha dit...

UÉ!!!!
Doncs a mi em va semblar tot perfecte, menys el nen de la bicicleta....clar.
Compteu amb mi l'any vinent!!!!!