divendres, 9 de maig del 2008

I Cursa SegarrOrientativa

Els membres del CERVERA TRIATLÓ, estem "organitzant" una Cursa-entreno d'Orientació entre nosaltres mateixos, i si algú dels nostres amics foranis s'hi vol afegir, doncs benvingut serà.

En principi, si res varia, la faríem el diumenge 1 de juny, ja que més endavant serà complicat reunir a la major part de membres de l'equip.

En principi es tractaria d'una cursa per equips de 2, o sigui en parelles, amb l'objectiu de seguir un itinerari marcat per balisses i arribar amb el menor temps possible a la línia d'arribada preestablerta.

La informació que donaríem a cada equip seria 1 mapa amb les balisses marcades, tant la inicial i final, com les intermitges. Cada equip hauria de marcar una balissa sobre el mapa, previament dividit en quadrants (tants com equips).

A cada balissa intermitja hi hauria marcatge o qualsevol altra cosa que ens assegurés que cada equip ha passat per les balisses marcades.

Estem estudiant la zona, però en principi no serà massa lluny de Cervera, màxim a uns 30'.

Us adjunto una petita proposta que he fet a través del googlemaps en la zona de Segura. Aquesta proposta no és ni molt menys la definitiva, i de l'únic que es tracta es per a que us feu una idea del que podria ser aquesta prova. He marcat inici i final a Segura, i 5 balisses intermitges. La distància total en línia recta és de 15km.


Mostra un mapa més gran

Podeu consultar el mapa, apropant-vos i allunyant-vos. Si clickeu sobre les balisses o sobre les línies de recorregut, veureu la informació corresponent.

Ara l'únic que haurem de fer és concretar exactament la zona on farem la cursa, treure uns mapes per a cada equip, i que cada parella marqui la balissa sobre el quadrant que li hagi tocat.