divendres, 18 de juliol del 2008

FULL Weekend

Aquest proper cap de setmana, tinc l'agenda plena.

Comencem dissabte al matí organitzant la III Kid's Cup de La Cardosa, dins els actes de celebració de la Festa Major del poble. Esperem la participació d'uns 30-40 nens.



A la tarda, just després de dinar, ràpid i corrent cap a Barna, armant-nos de paciència pel que ens ve a sobre: unes més que previsibles cues quilomètriques per entrar al Camp Nou a gaudir amb l'espectacle del Boss, si....... el Sr. Bruce Springsteen. El concert començarà a les 21:00h i es preveu que s'allargui unes 3h aproximadament.



Farem nit a Barcelona i el diumenge al matí, aixecar-nos ben d'hora, i direcció cap a les torres Mapfre per disputar el Triatló Sprint de Barcelona, última prova del Campionat Tri-Trials. Amb una participació de més de 1400 triatletes, la prova es farà en diverses sortides. Nosaltres sortirem a l'última ronda, aproximadament a les 09:05h.



Un cop acabat el triatló, tornem cap a Cervera, una dutxa ràpida, i sense tenir temps d'assimilar la competició, ens dirigirem altre cop cap a La Cardosa per celebrar el tradicional dinar de germanor a la plaça del poble, on es preveu l'assistència d'unes 200 persones.

Dilluns............. qui sap com estaré!!!!!!!

Desactivat ?????????????????????????????????????????

Ja us explicaré.

3 comentaris:

gemmeta ha dit...

FINDE SUPERAT!!!!
...sobretot tu..... perquè ja té mèrit tooot el que has arribat a fer!!!... i a fer-ho bé... que és el més important.
Ptó!!

Davencu ha dit...

Gemmeta,

El "mèrit" de lo que jo faig no tansols és meu, sinó que tú hi tens molt a veure!!

Amat,

Quina sorpresa!! Un ultafondista visitant la meva pàgina. T'he afegit als friend blogs i ben segur que visitaré periòdicament la teva pàgina.
Cuida't!

Anònim ha dit...

This cruiser is what hsppens when you mix a classicall-styled bicycle whith a vibrant color palletHermosa Beach.
beach cruiser bike