dimarts, 9 de setembre del 2008

Armstrong Resurrection ??

Sembla que el grandíssim Lance s'està plantejant un seriós retorn a la élite ciclista.



Publicat a Mundo deportivo, extret de Velonews:

"Lance Armstrong, retirat oficialment des de 2005, tornarà a competir l'any pròxim en les files d'Astana, segons assegura la pàgina web de la revista especialitzada en ciclisme VeloNews, que cita com font a un familiar proper al corredor nord-americà, que complirà 37 anys el 17 d'aquest mes.



Segons aquesta persona, de la qual no es desvetlla la seva identitat, l'heptacampió del Tour tornaria a la gran prova del calendari i disputaria com preparació el Tour de Califòrnia, París-Niça, Tour de Geòrgia i Dauphiné Liberé. Vestiria el maillot de l'Astana, que va prendre el relleu del Discovery de les mans de Johan Bruyneel i en el qual el líder actual és Alberto Contador. Ho faria sense cobrar salari premi econòmic algun i a més penjaria 'on line' tots els anàlisis de sang interns per a demostrar que és un esportista net.



Mark Higgins, mànager d'Armstrong, no ha confirmat ni desmentit res encara. Però la publicació dóna pistes que confirmen aquest retorn, que havia d'haver estat fet públic en una exclusiva a la revista Vanity Fair. L'ex ciclista i gran amic d'Armstrong George Hincapie simplement va esbossar un somriure quan se li va preguntar pel rumor que corria en els àmbits ciclistes nord-americans.



En el programa antidopatge


Però més definitiu sembla que el propi Llanci s'hagi inscrit en el programa de controls antidopatge fora de competició de l'Agència Antidopatge USA (USADA). Així ho va fer abans d'una prova de mountain bike que va disputar el passat mes d'agost, en la qual va acabar segon.



Segons les normes de la USADA, qualsevol esportista retirat que vulgui tornar a la competició en actiu ha d'apuntar-se a aquest programa antidoping sis mesos abans de recobrar l'estatus d'esportista en actiu.



Un altre punt a favor que es faci efectiu la tornada d'Armstrong, és que un dels exdirectors del Discovery, Dirk Demol, es reincorporarà al pilot amb l'Astana el 2009. "M'encanta tornar a treballar amb Johan Bruyneel", aquest fidel àngel de la guarda d'ocasió Armstrong en la gran època d'èxits.



Però a més de la bona relació d'Armstrong amb Bruyneel, es dóna el cas que l'americà manté molts contactes amb la marca de bicicletes Trek, que són les quals utilitzen els Astana, conjunt que aquest any no va ser admès en el Tour de França ".

Serà el retorn del rei????????????

Haurem d'esperar!!

2 comentaris:

Núria ha dit...

Tant de bo... esperarem pacientment!

:)

Davencu ha dit...

Núria,

L'espera ha estat curta i la bona notícia s'ha confirmat.

TORNA EN LANCE!!!!

Espectacle del bo!!