dijous, 11 de setembre del 2008

Cursa Atlètica de Térmens. 10km

Avui, diada Nacional de Catalunya, l'hem celebrat calçant-nos les bambes i "gaudint" d'una gran cursa de 10km en la bonica població de Térmens.



Molt ambient, amb més de 400 participants, i uns carrers plens de gent animant, i corredors suant la cansalada, a causa d'una forta "calitxa", impròpia de l'època en la que estem.

La zona de sortida i arribada, per cert, molt ben montada i alhora vistosa, estava preparada per l'hora de la veritat.

Em situo darrera l'arc, en posicions capdavanteres i amb la idea "il·lusionant" de fer marca personal!! S'havia de rebaixar la marca Cerverina de 38'16''!!
Després d'una sortida falsa, ens tornem a col·locar sota l'arc, i finalment emprenem la cursa.

Resumint els 10 km de la cursa en una paraula..................................... ESGOTAT !!!!!

La sortida ha estat bona, però a partir del km2, he notat que no era el mateix corredor de Cervera, que em faltava algo....... potser força ????? jeje



En els "repetxos", que no n'hi havia pocs, anava "frenat", sense aquella xispa del dissabte passat a Cervera.

I en les zones planes, em notava donant-ho tot, sense treva, ni possibilitat de recuperació alhora, estant "todo el pescado más que vendido" i, a mesura que passaven els quilòmetres, rendint-me a l'evidència que el temps no seria tan bo com a Cervera.

Finalment, i després d'un últim quilòmetre en el que ho he donat tot i més, creuo l'arc d'arribada amb un temps de 39'12''.

Veure la classificació completa.



PARCIALS: KM1 (3'36''), KM2 (3'30''), KM3 (3'47''), KM4 (3'53''), KM5 (4'03''), KM6 (3'52''), KM7 (4'10''), KM8 (3'48''), KM9 (4'35''), KM10 (3'53'').

Diria que el km 8 i 9 no deien estar massa ben marcats, ja que ni en el 8 anava tan bé, ni en el 9 tan malament. Els "repetxos" estaven en els km's 3, 5, 7 i 9.

Com són les coses!!! La sensació post carrera era agredolça!! Un corredor com jo, incapaç durant molts anys de baixar la barrera dels 40', estava com trist al pensar en aquella marca de 39'12'', i és que la memòria de Cervera, encara està molt present!!!

Més fredament però, puc dir que estic molt content per la marca, no trobant-me increïblement com Cervera, però pensant que ho he donat tot i que les sensacions potser no han estat tan dolentes. Si la forta humitat i calor soferta avui ha passat factura, ens ho ha fet a tots, i hem de pensar que no sempre tindrem les boníssimes condicions atmosfèriques de Cervera.

Resumint: llàstima de no haver estat capaç d'atansar-me a la marca de Cervera, però puc estar content amb el rendiment que he tret avui!!!


Tota la troupe.

Els meus companys:
  • BATIS (12é amb 36'19''): No ha estat el seu dia i no ha pogut brillar com ens té acostumats.
  • X.CALAFELL: (94é amb 42'29''): Va afinant poc a poc pel repte de la marató de Berlín. És dels pocs que ha millorat respecte a Cervera.
  • J.CASTELLÀ: (172é amb 46'05''): No ha pogut brillar con en l'edició de l'any anterior, però està marcant una molt bona temporada.
  • M.CASTELLÀ: (192é amb 46'44''): El petit dels Castellà segueix d'aprop els passos del germà gran!!!!!
  • R.TRILLA: (229é amb 48'38''): El Roger va afinant de cara al triatlons de l'any que vé.
  • J.CALAFELL: (230é amb 48'53''): Mal dia pel Jordi!! Aquest no és, ni molt menys, el seu temps!!
  • A.VENDRELL: (249é amb 49'20''): El meu germanet, poc a poc es va acostumant a les proves d'atletisme. Quina diferència entre la cara a l'arribar de Cervera 2007 i la d'avui. Segueix així Adrià, que els bons resultats arribaran sols!!!
Menció especial també, a tota la "colla" (Oscar, Jordi i Toni) de l'Adrià, acabant en un molt bon paper.


4 comentaris:

Adri ha dit...

David soc l'adrià,

nosaltres estem contents am els resultats d'avui, xo no vek el motiu xl kual no estas kontent tu. despres de la cursa de cervera i amb tants pocs dies de descans el ke as fet tu, i els teus es companys a sigut sorprenent.

Per mi sempre seràs el meu referent!!!! i felicitats x les teves cròniques.

PD: he de fer una correccio sobre els noms dels meus companys, el xavi ke as dit tu es diu jordi...jejeje apa salut

Davencu ha dit...

Ostres Adrià, tens raò.....

pobre Xavi Franquesa!! jeje

Gràcies pels elogis, però em sembla que aviat, el Vendrell gran s'haurà d'engenollar davant el Vendrell Jr.

Salut germanet!!!

Núria ha dit...

A vegades sembla que arribem en un bon moment de forma en una cursa i al final resulta que no tens la suficient energia quan estàs competint, o a l'inrevés!

Sembla mentida el que ens pot arribar a sorprendre el nostre propi cos...

Cuida't David i records a tots! :)

Davencu ha dit...

Si Núria, tens tota la raò!!!

Molts factors poden influenciar en el nostre rendiment!!!!

I més si ho dius tu, que segur n'has viscut de tots colors!!!

Cuida't molt!